På denne side kan du tilmelde dig træning i Rungsted Hegn, som dit primære træningssted, hvorefter du har ubegrænset adgang til alle vores hold på alle træningssteder. Ved at tilmelde dig accepterer du vores medlemsbetingelser, samt vores persondatapolitik.

OBS!

For at blive medlem skal du være mobilepay-bruger. Igennem mobilepay laver vi en betalingsaftale, hvorefter du bliver trukket 395 kr per måned (bortset fra juli-måned). Melder du dig ind indenfor de sidste 10 dage i en måned, betaler du ved indmeldelsen for de resterende dage i den pågældende måned og for måneden efter. Der er ingen mulighed for at sætte sit medlemskab i bero. Opsigelse af medlemskab sker skriftligt via e-mail. Opsigelsesvarsel er 1 måned til udgangen af en måned.

TRÆNINGSKALENDER

Tirsdag kl. 09.00 – 09.50 – Træner Lisbeth

Torsdag kl. 09.00 – 09.50 – Træner Lisbeth

Torsdag kl. 17.30 – 18.20 – Træner Bojan

Lørdag kl. 09.00 – 09.50 – Træner Bojan

PRAKTISK INFO/MØDESTED

Vi træner styrke og kondition ved at lave øvelser med egen kropsvægt, samt øvelser med elastikker, og evt. andet slags træningsudstyr. Vores trænere sørger for at tilpasse øveslerne, så du kan være med, uanset dit nuværende niveau.

Medbring gerne din træningsmåtte/liggeunderlag, havehandsker, og din vanddunk.

Mødested/træningssted ligger inde i skoven, ca. 6-7 min gang fra p-pladsen på Rungstedvej, overfor Pennehave. Klik nedenfor for at se mødestedet på kortet.