Motion på arbejdspladsen

Motion på arbejdspladsen

Vil du være frisk og mere effektiv på dit arbejde?

Vil du forebygge arbejdsrelaterede overbelastninger og blive sund og stærk?

 

Så skal du prøve vores træning på arbejdspladsen!

 

Vi har flere løsninger, og vi vælger den, som passer til dine behov, ønsker og muligheder.

 

Vi tilbyder gratis og uforpligtende prøvetimer, så du/I får mulighed for at prøve vores træning.

 

Kontakt os for at booke en gratis prøvetime!

 

*OBS. Det er en fordel at have træningsudstyr på arbejdspladsen, men ikke en forudsætning for at vi kan afholde træningstimer hos Jer.

Derudover kan træning foregå både inden- og udendørs.

 

 

Hvad giver det at træne på arbejdsplads?

 

Kort sagt, når man træner på arbejdspladsen forebygger man arbejdsrelaterede overbelastninger, stress, man bliver gladere og mere effektiv. Derudover har fysisk aktivitet en energiboosteffekt, som kan give overskud i de lange arbejdsdage.

De mest populære løsninger:

 

Træning i pauserne – foregår typisk i arbejdstiden. Denne træning er af 7-12 min varighed og består af forskellige styrke-, balance- og udstrækningsøvelser. Træning i pauserne er ikke fysisk krævende, men den er perfekt til at opnå alle de ovennævnte effekter af træning på arbejdspladsen. Træning foregår i grupper og anbefales 2-3 gange ugentligt.

Før/efter arbejde træning – kan vare mellem 30 min og 50 min. Formålet med denne træning er typisk styrke, vægttab og kondition. Denne træning er fysisk mere krævende, men vores instruktører tilpasser den til deltagernes niveau og ønsker, så de bedste resultater opnås. Træning foregår i grupper.

 

*Til hver træning vil der være en dygtig fitnessinstruktør til stede, som tilpasser øvelserne til deltagernes niveau. Instruktøren sikrer, at øvelserne udføres teknisk korrekt, så hver enkelt deltager får maksimalt udbytte af sin træning.

"Jeg tog kontakt til Bojan på et tidspunkt, hvor jeg havde taget rigtig mange kilo på, min motivation var på nulpunktet, og jeg var blevet en rigtig "sofakartoffel".

 

Jeg ville gerne i gang med en kontrolleret træning og have nogle kostråd, så jeg hen ad vejen kunne blive min egen træner.

 

Bojan sammensatte et program, som jeg kunne klare, og som gradvist blev sværere og tungere i takt med, at jeg kunne klare det.

 

Bojans evner til dels at give gode kostråd, dels at sammensætte en varieret træning, og ikke mindst være motivator og indpisker betød, at jeg igen kom i god form og tabte 15 kg, samtidig med, at jeg kunne holde mig i gang efterfølgende.

 

Brug Bojan - og du vil aldrig fortryde det!!!"

 

- Søren, Personlig træning

Kontakt os:

Recreate Fitness

CVR: 39313804

Skovkanten 58, 2970 Hørsholm

"Ordet "Recreate" stammer fra det latinske ord "recreatio", hvilket betyder at genskabe.

I gamle dage brugte vi vores krop på en helt anden måde end vi gør i dag. Vi løb, klatrede, bar og var generelt meget mere fysisk aktive end vi er i dag. Over tid har vi udviklet os i mange forskellige aspekter, men vi er slet ikke så fysisk aktive mere. Fysisk inaktivitet er årsagen til en række sygdomme, som vi heldigvis kan forebygge ved at være fysisk aktive - ved at genskabe vores krop -  og gøre den lige så stærk som den "oprindeligt" var."

 

- Bojan Marinkovic, Recreate Fitness

©2020 Recreate Fitness. All Rights Reserved.