Kostplan

Bestil din kostplan her

Skræddersyet kostplan

Kontakt os

Low-kostplan

Det koster penge at komme i gang med et kostplansforløb.

Ofte kan man ikke starte et ordentlig forløb for under 1500 kr.


Problemet med kostplaner er, at der er få som virkelig får noget ud af det, fordi folk har det svært ved at følge kostplanen. Det er dejligt når man får en kostplan på papiret, men det er sjældent man i realiteten fuldfører den.


Vores idé er at lave kostplaner, som kan hjælpe dig at komme i gang, og som du kan lære af, uden at det koster meget.

1400 Kcal

1 dag


79 kr

1 dag


79 kr

1 dag


79 kr

3 dage


175 kr

1600 Kcal

3 dage


175 kr

1800 Kcal

3 dage


175 kr

7 dage


349 kr

7 dage


349 kr

7 dage


349 kr

Det er vigtigt at du læser dette igennem, inden du køber vores kostplan:


Disse er ikke personligt skræddersyet kostplaner, men de vil passe de fleste, hvis energiindtaget (antal kalorier) er passende.


Vi fraråder benyttelsen af vores kostplan, hvis du opfylder mindst et af de følgende kriterier:

  • Har allergi eller intolerance overfor fødevarer
  • Har sygdom
  • Indtager medicin
  • Er gravid
  • Er under 18 år eller over 65 år
  • Har en BMI på under 18,5 eller over 35


Vores kostplaner er lave på kalorier, og kan derfor passe dig, hvis du vil smide nogen kilo.


Måltiderne er simple og er sammensat sådan, at de er nemt at forberede (hverken fancy opskrifter, eller lang tid i køkkenet). Man skal dog veje sine fødevarer, og derfor er det en fordel, at have en køkkenvægt hjemme.


Vi har kostplaner for syv forskellige dage, og hver enkel dag er udarbejdet sådan, at den passer godt sammen med de resterende seks dage. Derfor får man mest ud af det ved at købe alle syv dage.


Der er variationer i de forskellige dage. Variationerne er dog ikke alt for store, så man kan sige at dagene mere eller mindre ligner hinanden. Vi har fokus på at kostplaner er simple, og med en optimal sammensætning af næringsstoffer.


Bemærk at vi har tre grupper kostplaner (1400, 1600 og 1800 kcal). Vælg den, som passer dine behov. Kontakt os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ikke ved hvilken kostplan du skal vælge. Det koster 99 kr at få beregnet dit energibehov, og derefter foreslå et passende energiindtag.


Sammensætning af måltider i de tre forskellige grupper (1400, 1600 og 1800 kcal) er ens. Det vil sige at disse tre grupper kostplaner er ens, bare med justerede mængder af madvarer (energi).


Vi anbefaler at man følger vores kostplaner i maksimalt 2 måneder, og KUN ved køb af alle syv dage! På 2 måneder kan der opnås ændringer i kroppen, som vil medføre et ændret behov for størrelse og sammensætning af energiindtaget. Du skal også være klar over, at det er meget hårdt at følge en kostplan i længere tid. Det er også derfor vi ikke anbefaler at du gør det i mere end to måneder.


Der frarådes benyttelsen af én dags kostplan for mere end tre dage konsekvent, da dette kan medføre en ensidig kostindtag, som kan være skadelig på sigten.


Mening med vores kostplaner er, at du som forbruger lære noget af det (fx hvilke mængder af forskellige fødevarer passer i et måltid, på en dag, eller på en uge, og hvordan måltiderne sammensættes optimalt), samt at du får motivation til at starte med adfærdsændringer relateret til dine spisevaner.


Kostplanerne er udarbejdet af certificerede kostvejledere.


Bestil din kostplan ved at kontakte os via mailen nedenfor.

Kontakt os:

Recreate Fitness

CVR: 39313804

Skovkanten 58, 2970 Hørsholm

"Ordet "Recreate" stammer fra det latinske ord "recreatio", hvilket betyder at genskabe.

I gamle dage brugte vi vores krop på en helt anden måde end vi gør i dag. Vi løb, klatrede, bar og var generelt meget mere fysisk aktive end vi er i dag. Over tid har vi udviklet os i mange forskellige aspekter, men vi er slet ikke så fysisk aktive mere. Fysisk inaktivitet er årsagen til en række sygdomme, som vi heldigvis kan forebygge ved at være fysisk aktive - ved at genskabe vores krop -  og gøre den lige så stærk som den "oprindeligt" var."

 

- Bojan Marinkovic, Recreate Fitness

©2020 Recreate Fitness. All Rights Reserved.