Firmafitness

Firmafitness - træning på arbejdspladsen

 

 

 

Vil du være mere frisk og effektiv på dit arbejde? Vil du forebygge arbejdsrelaterede overbelastninger, og blive sund og stærk?

 

Så skal du prøve vores Firmafitness!

 

Vi har flere løsninger, og vi vælger den, som passer dine behov, ønsker og muligheder.

 

Vi tilbyder gratis og uforpligtende prøvetimer, så du/I får mulighed til at prøve vores træning af.

 

Kontakt os for at booke en gratis prøvetime!

 
 
 

"Jeg tog kontakt til Bojan på et tidspunkt, hvor jeg havde taget rigtig mange kilo på, min motivation var på nulpunktet, og jeg var blevet en rigtig "sofakartoffel".

 

Jeg ville gerne i gang med en kontrolleret træning og have nogle kostråd, så jeg hen ad vejen kunne blive min egen træner.

 

Bojan sammensatte et program, som jeg kunne klare, og som gradvist blev sværere og tungere i takt med, at jeg kunne klare det.

 

Bojans evner til dels at give gode kostråd, dels at sammensætte en varieret træning, og ikke mindst være motivator og indpisker betød, at jeg igen kom i god form og tabte 15 kg, samtidig med, at jeg kunne holde mig i gang efterfølgende.

 

Brug Bojan - og du vil aldrig fortryde det!!!"

 

- Søren, Personlig træning

Recreate Fitness

CVR: 39313804

Skovkanten 58, 2970 Hørsholm

e-mail: bm@recreatefitness.dk

Følg os på Facebook!

"Ordet "Recreate" stammer fra det latinske ord "recreatio", hvilket betyder at genskabe.

I gamle dage brugte vi vores krop på en helt anden måde end vi gør i dag. Vi løb, klatrede, bar og var generelt meget mere fysisk aktive end vi er i dag. Over tid har vi udviklet os i mange forskellige aspekter, men vi er slet ikke så fysisk aktive mere. Fysisk inaktivitet er årsagen til en række sygdomme, som vi heldigvis kan forebygge ved at være fysisk aktive - ved at genskabe vores krop -  og gøre den lige så stærk som den "oprindeligt" var."

 

- Bojan Marinkovic, Recreate Fitness

©2018 Recreate Fitness. All Rights Reserved.